Usuwanie konta
To tłumaczenie zostało przygotowane wyłącznie dla Twojej wygody. Prawnie wiążąca jest tylko wersja niemiecka; dostępna jest również wersja angielska.
Ovulyx — Stefan Renzler
Bezpośrednio w aplikacji (natychmiast)
- Otwórz Ovulyx i zaloguj się.
- Jako główny użytkownik: Ustawienia → Konto → Trwale usuń konto.
Jako połączony partner: Więcej → Trwale usuń konto. - Potwierdź. Twoje konto i dane zostaną usunięte natychmiast, bez okresu oczekiwania.
Bez aplikacji, e-mailem
Możesz też poprosić o usunięcie konta, pisząc na adres support@ovulyx.com. Napisz z adresu e-mail, którego użyto przy rejestracji, abyśmy mogli zidentyfikować konto. Usuwamy je w ciągu 30 dni i potwierdzamy to e-mailem.
Co zostaje usunięte
Wszystkie dane na Twoim koncie, nieodwracalnie:
- Dane konta i logowania (adres e-mail, imię/nazwa, sesje)
- Dane dotyczące cyklu, wpisy dotyczące miesiączki i owulacji, wpisy w dzienniku, nastroje i notatki
- Ustawienia udostępniania, połączenia z partnerami, reakcje, wspólne zadania i terminy
- Przypomnienia i urządzenia zarejestrowane do powiadomień push
Co zostaje zachowane
Faktury i dowody płatności za płatną subskrypcję są przechowywane przez nas lub naszego dostawcę płatności Stripe tak długo, jak wymagają tego ustawowe obowiązki przechowywania (w Austrii zwykle 7 lat). Żadne inne dane nie są zachowywane.
Nie zapomnij o subskrypcji
Subskrypcja zakupiona na stronie internetowej (Stripe) jest automatycznie anulowana w chwili usunięcia konta.
Subskrypcja zakupiona przez Google Play lub App Store nie zostaje anulowana przez usunięcie konta. Najpierw anuluj ją w odpowiednim sklepie: w Google Play w sekcji Zarządzaj subskrypcjami, na iPhonie w sekcji Ustawienia → Twoje imię i nazwisko → Subskrypcje.