Ovulyx Επιστροφή στην αρχική

Διαγραφή λογαριασμού

Η παρούσα μετάφραση παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας. Νομικά δεσμευτική είναι μόνο η γερμανική έκδοση· διατίθεται επίσης αγγλική έκδοση.

Ovulyx — Stefan Renzler

Auf Deutsch lesen

Απευθείας στην εφαρμογή (άμεσα)

  1. Ανοίξτε το Ovulyx και συνδεθείτε.
  2. Ως κύριος χρήστης: Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Οριστική διαγραφή λογαριασμού.
    Ως συνδεδεμένος σύντροφος: Περισσότερα → Οριστική διαγραφή λογαριασμού.
  3. Επιβεβαιώστε. Ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας διαγράφονται αμέσως, χωρίς περίοδο αναμονής.

Χωρίς την εφαρμογή, μέσω e-mail

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή στέλνοντας e-mail στο support@ovulyx.com. Γράψτε μας από τη διεύθυνση e-mail με την οποία έχετε εγγραφεί, ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τον λογαριασμό. Τον διαγράφουμε εντός 30 ημερών και σας το επιβεβαιώνουμε μέσω e-mail.

Τι διαγράφεται

Όλα τα δεδομένα του λογαριασμού σας, οριστικά:

  • Λογαριασμός και δεδομένα σύνδεσης (διεύθυνση e-mail, όνομα, συνεδρίες)
  • Δεδομένα κύκλου, καταχωρίσεις περιόδου και ωορρηξίας, καταχωρίσεις ημερολογίου, διαθέσεις και σημειώσεις
  • Ρυθμίσεις κοινοποίησης, συνδέσεις συντρόφων, αντιδράσεις, κοινές εκκρεμότητες και ραντεβού
  • Υπενθυμίσεις και συσκευές καταχωρισμένες για ειδοποιήσεις push

Τι διατηρείται

Τα τιμολόγια και τα αρχεία πληρωμών για επί πληρωμή συνδρομή διατηρούνται από εμάς ή από τον πάροχο πληρωμών μας Stripe για όσο διάστημα απαιτούν οι νόμιμες υποχρεώσεις διατήρησης (στην Αυστρία συνήθως 7 έτη). Κανένα άλλο δεδομένο δεν διατηρείται.

Μην ξεχάσετε τη συνδρομή σας

Μια συνδρομή που αγοράστηκε στον ιστότοπο (Stripe) ακυρώνεται αυτόματα με τη διαγραφή.

Μια συνδρομή που αγοράστηκε μέσω Google Play ή App Store δεν ακυρώνεται με τη διαγραφή του λογαριασμού. Ακυρώστε την πρώτα στο αντίστοιχο κατάστημα: στο Google Play στην επιλογή Διαχείριση συνδρομών, στο iPhone στο Ρυθμίσεις → το όνομά σας → Συνδρομές.